کیوی در عمان سرشار از ویتامین C است، مادهی مغذی که به محافظت از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو کمک میکند و بسیاری از نقشهای مهم دیگر را در بدن ایفا میکند.
مطالعات نشان می دهد که خوردن کیوی در عمان می تواند به شما در رسیدن به سطوح مطلوب ویتامین C در خون کمک کند.
یک مطالعه در سال 2012 روی 15 مرد با سطوح پایین ویتامین C نشان داد که خوردن یک کیوی در روز به مدت 6 هفته برای رسیدن به سطوح ویتامین C “سالم” کافی است، در حالی که خوردن دو کیوی در روز منجر به اشباع ویتامین C یا بالاترین میزان ویتامین C می شود. سطوح می تواند برسد.
سایر مطالعات قدیمی نیز نشان داده اند که مصرف روزانه کیوی برای افزایش سطح ویتامین C در بدن موثر است. علاوه بر این، مطالعات قدیمیتر نشان میدهند که فراهمی زیستی ویتامین C موجود در کیوی مانند مکملهای ویتامین C است، و کیوی را به جایگزینی عالی برای قرصهای مکمل تبدیل میکند.
حفظ سطح مطلوب ویتامین C برای عملکرد سیستم ایمنی حیاتی است. در واقع، یک مطالعه نشان داد که خوردن دو عدد کیوی در روز به مدت 4 هفته باعث افزایش سطح ویتامین C و همچنین بهبود عملکرد سلول های ایمنی به نام نوتروفیل ها در مردان جوان با سطوح پایین ویتامین C می شود.
نوتروفیل ها گلبول های سفید خون هستند که به محافظت در برابر عوامل بیماری زا و عفونت کمک می کنند. این سلولها غلظت بالایی از ویتامین C را جمعآوری میکنند که تصور میشود از این سلولها محافظت میکند و از عملکرد آنها حمایت میکند..
به همین دلیل، خوردن غذاهای غنی از ویتامین C مانند کیوی در عمان می تواند به تقویت عملکرد بهینه سیستم ایمنی کمک کند. خوردن کیوی یک راه عالی برای افزایش مصرف ویتامین C، به علاوه بسیاری دیگر از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.
کیوی همچنین ممکن است برای سلامت قلب و سیستم گوارش شما مفید باشد. خوردن منظم کیوی برای سلامتی مفید است و برای بیشتر افراد خطری ندارد.
استثنای اصلی برای کسانی است که آلرژی به کیوی دارند. کیوی حاوی بسیاری از آلرژن های بالقوه است، از جمله اکتینیدین، که آلرژن اصلی کیوی است. کیوی می تواند باعث ایجاد آلرژی جزئی تا شدید شود
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.