باید گفت دونات کیلویی در پاریس طرفداران بسیاری دارد. ما در حال چشیدن و صحبت در مورد شیرینیهای شیرین و چاق و دستی هستیم که فقط در یک دوناتفروشی محبوب به نام Boneshaker در منطقه دوم غذا محور پاریس یافت میشود.
این یک رویا برای مهاجر ایرلندی آمریکایی، شیرینیپز و مادر سه فرزند، آماندا بانکرت و همسرش لوئیس بود.
پس از شش ماه فروش دونات های فوق العاده خوشمزه و اصلی در یک مغازه پاپ آپ در انتهای شرق شهر، آماندا و لوئیس درهای دونات فروشی Boneshaker را در ژوئیه 2016 باز کردند.
این نشان از زمان هایی است که هوس دونات می شود با یک کافه در فرانسه آماندا در این مصاحبه اختصاصی با INSPIRELLE نحوه شروع و تکامل رابطه عاشقانهاش با دونات را به اشتراک میگذارد.
آماندا، شما در مدرسه آشپزی Cordon Bleu آموزش دیدهاید و در رستورانهای مختلفی از یک مؤسسه ستارهدار میشلین گرفته تا یک کافه ارگانیک کار کردهاید. بنابراین الهام بخش راه اندازی یک مغازه دونات فروشی در پاریس از کجا آمد؟
ایده Boneshaker در سال 2013 شکل گرفت، زمانی که همسرم، لوئیس، و من در ساحل نیوجرسی مشغول خوردن دونات شکر دارچینی بودیم.
یک نانوایی مامان و پاپ در آنجا وجود دارد که از زمانی که دختر بچه بودم هر تابستان از آن بازدید می کردم. من و لو و “دویدن صبحگاهی” را برای خانه انجام دادیم و هر دو فکر کردند، “کاش می توانستیم اینها را در پاریس تهیه کنیم!”
ما سالها در صنعت خدمات کار کردهایم (او یکی از افراد قدیمی در صحنه میخانههای ایرلندی پاریس است، و من از ۱۵ سالگی در رستورانهای آمریکا، ایرلند و فرانسه کار کردهام)، بنابراین منطقی بود که قدم بعدی این است که فضایی برای خودمان باز کنیم.
ما یک دونات شکر دارچینی در منوی خود داریم، به نام “بهشت ساحلی” به افتخار شهری که همه چیز از آنجا شروع شد!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.