تحقیقات نشان می دهد که کنجد اثربخشی داروهای سنتی دیابت نوع 2 را در صورت مصرف همزمان آنها افزایش می دهد.
دیابت نوع 2 یک بیماری مادام العمر است که به بدن شما اجازه نمی دهد آنطور که باید انسولین بسازد. یکی از جنبه های این بیماری قند خون بالا است که به آن هایپرگلیسمی می گویند.
خوردن غذاهای سالم مانند دانه کنجد می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا به سطح قند خون مورد نظر خود برسند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در روغن کنجد میزان قند خون را کاهش می دهد.
هر یک از این خواص در پیشگیری و درمان سرطان نقش دارند. سزامول همچنین ممکن است توانایی تنظیم آپوپتوز (مرگ سلولی) را داشته باشد.
به این معنی که حاوی پتانسیل هدف قرار دادن سلول ها در مراحل مختلف چرخه سلولی است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تأیید این استفاده خاص از دانههای کنجد مورد نیاز است.
دانه های کنجد حاوی انواع مواد مغذی سالم هستند. به عنوان یک منبع غنی از پروتئین، آنها افزودنی عالی برای رژیم های گیاهی و وگان هستند.
آنها همچنین مملو از مس هستند که به ساخت گلبول های قرمز خون کمک می کند و همچنین از عملکرد سیستم ایمنی بدن شما پشتیبانی می کند. در واقع، تنها یک فنجان دانه کنجد خشک شده 163 درصد از ارزش روزانه مس را به شما می دهد.
دانه های کنجد منبع عالی منگنز و کلسیم هستند که هر دو به رشد استخوان های شما سالم و قوی کمک می کنند. کلسیم همچنین در انتقال سیگنال عصبی، حرکت عضلات، عملکرد عروق خونی و ترشح هورمون نقش دارد.
از آنجایی که دانههای کنجد حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، خوردن بیش از حد آنها ممکن است باعث انسداد روده شود زمانی که چیزی روده بزرگ یا کوچک شما را مسدود میکند در افرادی که تنگی بزرگ یا تنگی روده دارند.
برای افراد مبتلا به این مشکل، دانههای کنجد ممکن است باعث ایسکمی زمانی که بدن شما خون کافی دریافت نمیکند یا سوراخ شدن (یک سوراخ یا پارگی کوچک) ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.