تقویت فیبرهای غذایی و ویتامین C با نخود

نخود سبز به دلیل فواید سلامتی و طعم آجیلی خوش طعم معروف است.

فواید نخودفرنگی در درجه اول شامل تقویت فیبرهای غذایی و ویتامین C، برخی از غالب ترین مواد مغذی موجود در این ابرغذاهای سبز کوچک، در وعده های غذایی شما است.

در واقع، بیشتر فواید نخود سیاه کیلویی از این دو ماده مغذی به دست می آید.

ویتامین C و فیبر رژیمی برخی از مزایای قابل توجه نخود ریز کرمانشاه شامل تقویت هضم سالم و توانایی آنتی اکسیدانی آن است که خطر آسیب ناشی از رادیکال های آزاد را کاهش می دهد.

اما این فقط مزایای سلامتی نیست که نخود سفید درشت امتیاز می گیرد طعم ملایم علف‌دار این سبزی سبز باعث می‌شود طعم و مزه‌ای به انواع غذاها اضافه شود.

در غذاهای هندی، طیف وسیعی از دستور العمل ها مانند matar-paneer، aloo-matar، peas pulao و methi-malai-matar دارای نخود فرنگی هستند که نقش یک ماده اصلی را ایفا می کنند.

اما قبل از اینکه درباره فواید شگفت‌انگیز این دانه‌ها صحبت کنیم، اجازه دهید نگاهی به ارزش غذایی نخود بیاندازیم.

نخود فرنگی اگرچه اندازه کوچکی دارد، اما انباری برای مواد مغذی ضروری مانند ویتامین ها، مواد معدنی و فیبرها است.

ویتامین A، B6 و C از جمله ویتامین‌های اصلی موجود در نخود کرمانشاه 1401 هستند که کیفیت مفید خاصی را برای آن‌ها فراهم می‌کنند.

با داشتن مواد معدنی مانند پتاسیم، مصرف نخود فرنگی به عنوان بخشی از رژیم غذایی معمولی شما می تواند فشار خون را کاهش دهد و خطر سکته مغزی را کاهش دهد.

نخود فرنگی مملو از انواع مختلفی از ویتامین ها است آنها دارای خاصیت آنتی اکسیدانی قوی برای مهار رادیکال های آزاد هستند که با مصرف آنها مرتبط است رادیکال های آزاد یا اتم های آزاد اکسیژن در جریان خون وجود دارند.

  • منابع:
    1. 9 Incredible Benefits & Side-Effects Of Peas
  • تبلیغات: 
    1. تولید بال هواپیما با استفاده از بیسکویت!
    2. چطور از افسردگی رهایی پیدا کنیم
    3. با استفاده از پارچه می توان هوا را تصفیه کرد
    4. احداث پروژه راه آهن در زیر اقیانوس آرام!!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.