باید گفت سرکه سیاه و سرکه شراب از انواع مختلف انگور تهیه می شود. سرکه انگور از انگور موسکادینی تهیه می شود، در حالی که سرکه شراب از انگور شراب اروپایی تهیه می شود.
این دو سرکه نیز دارای مشخصات طعمی متفاوتی هستند. سرکه انگور ترش و اسیدی است، در حالی که سرکه شراب ملایم تر است و طعم میوه ای دارد.
از آنجایی که انگور از همان ابتدا به ایجاد سرکه اختصاص دارد، ممکن است آن را سرکه ای برتر نسبت به سرکه سیاه در نظر بگیریم. توصیه می شود سرکه شراب قرمز را با غذاهای مقوی مانند گوشت خوک، گوشت گاو و سبزیجات همراه کنید.
آب لیمو، مانند سرکه سیاه، علاوه بر اسیدی بودن، اسیدی و تند است. طعم سرکه بیشتر شبیه لیمو است تا طعم آن. مصرف سرکه انگور چندین مزیت دارد.
از جمله محتوای کم کالری آن و انواع فواید سلامتی. سرکه سفید را می توان برای طعم دادن به سالاد و سایر غذاهای خام و همچنین برای ترکیب با بسیاری از غذاهای ماهی استفاده کرد. از دیگر محصولات موجود می توان به سرکه مالت، آب انگور، سرکه گیاهی، آب لیموترش، سرکه میوه، آب مرکبات و آب سیب اشاره کرد.
اصطلاح سرکه سیاه از فرآیند افزودن سرکه شراب به سرکه سیاه گرفته شده است. تصور می شود که سرکه انگور برتر از سرکه شراب باشد زیرا انگور از ابتدا به تولید سرکه اختصاص دارد. سرکه شراب سفید را هرگز نمی توان مانند سرکه سفید برای تمیز کردن، تهیه غذا یا سایر اهداف استفاده کرد.
سرکه سیاه (همچنین به عنوان سرکه سیاه یا سرکه بالزامیک نیز شناخته می شود) نوعی سرکه است. شیره انگور (aceto balsamico tradizionale) شیره انگوری است که از انگور تازه فشرده شده تهیه می شود. سرکه بالزامیک به طور سنتی فقط با آب انگور درست می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.